Nyhetsbrev och julstök

Nu stökar jag om på eriksellstrom.se för att fokusera på att marknadsföra mina föreläsningar, seminarier och konsulttjänster mot företag och offentlig sektor.  Bloggandet kommer givetvis fortsätta med spaningar, tips och reflektioner. Min ambition är att bli tydligare och leverera bra exempel för dig som just börjat intressera dig för eller har kommit en bit på väg i förståelsen för hur sociala medier och digital samhällsomvälvning skapar nya möjligheter för din verksamhet.  Jag räknar med att stöket pågår fram till någon gång i januari.

Som ett steg i detta startar jag upp ett nyhetsbrev. Prenumerera gärna om du vill:

  • Få information och erbjudanden kring mina föreläsningar, workshops och seminarier.
  • Ta del av mina spaningar när det gäller sociala medier och kommunikation.
  • Få tips på hur du kan närma dig och dra fördel av det nya medielandskapet.
  • Ta del av de källor jag använder för research, inspiration och förkovring.